Turgutluspor’da Lider Bülent Daşkan istifa etti

Beykozlu

New member
TFF 3’üncü Lig 2’nci Küme’de 3 maçtır galibiyete hasret kalınca Play-Off amacının uzağına düşen Turgutluspor’da Lider Bülent Daşkan, basın açıklaması yayınlayarak istifa ettiğini deklare etti. Geçen dönem idarede asbaşkan olarak yer alıp bu dönem başındaki kongrede başkanlığa seçilen Bülent Daşkan açıklamasında, “Derin fikir ayrılıkları niçiniyle bugün itibariyle büyük bir onur ve erdemle yürüttüğüm Turgutluspor Kulüp Başkanlığı vazifemden istifa ediyorum. Bundan daha sonra dileğim ve temennim Turgutluspor’un geleceği hak ve menfaatleri için ortak bir duruş sergilenmesi ve kulübün kültür ve kıymetlerinin layıkıyla temsil edilmesidir” dedi.

Daşkan, “Başkanlık ve 2’nci başkanlık yaptığım devirlerde idare olarak vazifeye geldiğimiz günden itibaren büyük Turgutlu topluluğunun maruz kaldığı sistematik ve kategorik haksızlıklar karşısında gerek saha gerekse saha haricinde gayret örneği verdik. Kulübümüzün hak ve menfaatlerini, bir daha kulübümüzün kültür ve faziletine yakışır biçimde savunduk. Toplulukta birlik birlikteliği sağlamak ismine yükselen bir ivme kazandırdığımızı düşünüyorum. Lakin geldiğimiz noktada ve süreç ortasında özellikle kimi futbolcularımızın maruz kaldığı ve şimdi her karşılaşmada artarak devam eden gerek saha içi gerekse saha dışı olayları sistematik olarak görüyorum. Nihayetinde ortaya çıkan derin fikir ayrılıkları niçiniyle bugün prestijiyle büyük bir onur ve gururla ifa ettiğim Turgutluspor Kulüp Başkanlığı vazifemden istifa ediyorum” diye konuştu.