Ümraniyespor umutlu: “Doğru yoldayız”

Beykozlu

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 4. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a 1-0 mağlup olan HangiKredi Ümraniyespor’da teknik yönetici Recep Uçar galibiyet niçiniyle Adana Demirspor’u kutladı.

Rakibin bilhassa iç alanda fazlaca üretken futbol oynadığını, çabuk ve epey durum bulabildiklerini tabir eden Uçar, maça da erken yedikleri golle bir nevi 1-0 yenik başladıklarını anlattı.

Birinci yarıdaki oyunlarının istikrarlı olduğunu aktaran Uçar, şunları kaydetti:

“İkinci yarı ise gerek birtakım değişiklikler gerekse oyunda ortaya koyduğumuz uğraş ve taktiksel sadakatle birlikte daha epey rakip alanda bulunan, topa daha epeyce sahip olan, daha fazlaca net konum kaçıran bir takımdık. Bu da bilhassa bu deplasmanda aslında epeyce kolay olabilen bir şey değil. Adana Demirspor kadrosuna bu alanda bunları yakalayabilmek. Maalesef bizim sıkıntımız tahminen 4 haftadır oyun olarak kaybetmemek lakin dilek ettiğimiz skorları bir türlü alamamak. Ben ligi uzun bir maraton olarak görüyorum. Skorlar da gelecek. Sıkıntı bir fikstürden geçiyoruz lakin mazeret üretmeyi sevmem. Mazeret olarak da görmüyorum. Her maça biz ortak olarak oynadık. Bundan daha sonraki maçlarda da emelimiz kazanmak olacak. Yanlışsız yolda olduğumuzu düşünüyorum.”