Valancia: “Çok fazla kaliteli oyuncumuz var”

Beykozlu

New member
Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Enner Valencia, kazandıkları 1 puanın kendileri için fazlaca bedelli olduğunu söylemiş oldu.

Deneyimli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi B Kümesi ikinci haftasında konuk oldukları Fransa’nın Rennes grubu ile 2-2 birliktee kaldıkları maçın akabinde Roazhon Park Stadı’nda basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Grubun performansı için keyifli olduğunu belirten Ekvadorlu forvet, “Her geçen gün daha güzele gidiyoruz, her maç üzerine koyuyoruz. Bugün buradan almış olduğumuz 1 puan bizim için değerli bir puan, artık ligde oynayacağımız maçı düşüneceğiz.” sözlerini kullandı.

Döneme yeterli bir başlangıç yaptığını hatırlatan 32 yaşındaki futbolcu, “Goller atarak kadroma yardım ettim. daha sonra belirtmiş olduğunuz kırmızı kart oldu ki herkes o kırmızı kartta neler olduğunu biliyor. Lakin o artık geride kaldı, artık en son oynadığımız maçta ve bugünkü maçta oynadım. Bu sene Fenerbahçe epeyce düzgün bir kadro kurdu. Grupta fazlaca fazla kaliteli oyuncumuz var. Bu da Fenerbahçe’nin gelişimi için güzel.” değerlendirmesinde bulundu.

Birinci yarıda oyunu domine ettiklerini fakat konuma girmekte zorlandıklarını lisana getiren Valencia, kelamlarını şöyleki tamamladı:

“Takımın bugün yeterli bir maç çıkarttığını düşünüyorum. Birinci yarıda da oyunu domine ettik fakat durumlara girmeyi becerememiştik. ondan sonrasında 2-0 geriye düştük ancak gücümüzü gösterdik. Bu dönem her maçta bir karakter ortaya koymaya çalışıyoruz. Grup 2-0 gerideyken birlikteliği yakalamayı sağladı. Bu da ne kadar kuvvetli bir kümede olduğumuzu gösteriyor. Biz oynadığımız her turnuvada savaşıyoruz.”