Yücel Uyar: “Ben bu vazifesi istemedim”

Beykozlu

New member
Spor Toto 1. Ligi’nin 34. haftasında alanında Altınordu’yu 2-1 yenen Yılport Samsunspor’un teknik yöneticisi Yücel Uyar, maçı kazanarak matematiksel olarak rahatladıklarını söylemiş oldu.

Uyar, maçın akabinde düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor’dan nazaranv geldiğinde nazaranvden kaçmanın olamayacağını aktardı.

Mevcut teknik yöneticinin dönemi kapatması istediğini fakat mümkün olmadığını anlatan Uyar, “Bu bakılırsavi hayli isteyerek yapmadım. Altyapı koordinatörüyüm. İşverenimiz yap dedi yaptık. Bu grupta hayli hocalık yaptım. Kentin çocuklarının kredisi ne yazık ki epey az. Yabancı bir hoca 9 maç yenilse kimse sesini çıkarmıyor fakat bizim için durum birebir olmuyor. Muhtaçlık duyulduğu için nazaranvi kabul ettik.” sözünü kullandı.

Uyar, Samsunspor olarak ellerinden geleni yapmak zorunda olduklarını belirterek, şu biçimde devam etti:

“Oyunun sonunda değiştirecek oyuncu bulamadım. İstatistiklere baktım, biz her alanda öndeydik. Polat ile Melih’i değiştirdik. Ortada da Tallo’yu oyuna soktuk. Oyundan çıkaracak oyuncu bulamadık. Oyuncularıma bu hoş gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 4 tane vazgeçemeyeceğimiz oyuncumuz vardı, Fofana, Hasan, Tomane ve Vukan. Onların yanına oynamayan oyuncuları inşa ettik. Onlar da oyuna iştah kattılar. Bu maçı kazanarak matematiksel olarak rahatladık. Küme düşme telaffuzları olmuştu. Samsunspor bir marka. Samsunspor 2. Lig’de ya da 3. Lig’de de olsa Türkiye’de birinci 10 grup içindedır. O yüzden biz de armaya hizmet etmeye çalışıyoruz. Puan rahatlığımız olsaydı daha fazlaca gence baht verebilirdik. Daha rahat olsak bakılırsaceğimiz daha fazlaca genç oyuncularımız var. Mühlet aldığında katkı verecek Yunus, Polat, Ali ve Hakan üzere fazlaca yetenekli gençlerimiz var. İnşallah Samsunspor’un bakış açısı değişir. Biz alttan yetiştirmeye devam edeceğiz.”