“Yusuf Yazıcı’nın, sihirli bir sol ayağı var”

Beykozlu

New member
CSKA Moskova’da Anton Zabolotni, ulusal futbolcumuz Yusuf Yazıcı’nın sihirli bir sol ayağa sahip olduğunu söylemiş oldu.

“SİHİRLİ BİR SOL AYAĞI VAR”

Kadro arkadaşı Yusuf Yazıcı için konuşan Zabolotni, “Yusuf, düzgün bir oyuncu. Alana yeterli odaklanan bir isim ve sihirli sol ayağı var. Bu durum, bizim kazanmamıza yardımcı olan sistemlerden biri. Yusuf, devre içinde ekibe transfer olduğundan bu yana oyunumuza hareketlilik getiren ve uygun performans gösteren futbolculardan biri.” dedi.

“ÇOK ÂLÂ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI”

Yusuf’un son Dinamo Moskova maçında 58. dakikada oyundan alınması ve bundan şad olmadığı tarafında gelen bir soruya karşılık veren 30 yaşındaki futbolcu, “Her futbolcunun kendi hırsları vardır, kazanmak ister, 90 dakika boyunca alanda kalmak ister. Bunlardan farklı kalmak istemez. Ben de değişiklik yaşasaydım, birtakım hislerimi gösterirdim” diye konuştu.

“Yusuf Yazıcı, fazlaca uygun bir başlangıç yaptı.” kelamlarını kullanan Zabolotni, son olarak, “Küçük bir düşüş, grubu epeyce fazla etkilemez. Dinamo Moskova maçından evvel 2 ya da 3 şiddetli maçımız vardı. Yusuf’un o maçlarda tepki göstermediğini söyleyemem. Kadrodaki herkes tepki gösterdi.” açıklamasını yaptı.