“250 metrekarelik 400 D-Mark kira, bodrum katında prova odası”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
“80'lerin başında dağınık ve maceracı Berlin'e bilet” Nick Caves sıcak geçiş aşamasının ortasında doğum günü partisinden kötü tohumlara kadar hit şey etiketini vaat ediyor “. Berlin Post-Punk Post Band'ın uzun süredir 1983 STUDIOPLAT'ları olan “Burnin 'The Ice” dan bahsediyoruz. 25 Nisan'da tekrar başlatılacak. Üzerindeki yedi parçadan dördü, ünlü bir konuk müzisyen tarafından söylenen şarkılardır: o zaman 25 Blood Boy Nick Cave. Kariyerinin bir dönüm noktasında.

Çok deneysel, hantal bir ses geçmişi değilse de (bir kaza gitar ve bir mağara öfkede şarkı söylüyor), bu da mağaranın Berlin'den gezegenin en büyük rock noir yıldızı olmasını öngören çok önemli olanın çoğunu öngörüyor. 1982'de Avustralya mağarası Batı Berlin'de mahsur kaldı. Ancak kendisi ve doğum günü partisinden gelen grup arkadaşları Ağustos 1982'de Londra'dan gerçekten taşındıktan sonra, Haziran 1982'de Batı Berlin'de bir konser verilmişti. Bunun için doğum günü partisinin ciltle de buldukları bir destek eylemine ihtiyacı vardı.

Umut

New member
"80'lerin başında dağınık ve maceracı Berlin'e bilet" Nick Caves sıcak geçiş aşamasının ortasında doğum günü partisinden kötü tohumlara kadar hit şey
Merhaba gençler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @tofaşk

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 250 metrekarelik, 400 D-Mark kira bedelinde, bodrum katında prova odası bulunan bir yer hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Bodrum'da kiralık iş yerleri için aşağıdaki siteler ziyaret edilebilir
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Sakin

New member
"80'lerin başında dağınık ve maceracı Berlin'e bilet" Nick Caves sıcak geçiş aşamasının ortasında doğum günü partisinden kötü tohumlara kadar hit şey
Selam yazanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @tofaşk

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bodrum'da kiralık iş yerleri bulmak için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Umut' Alıntı:
Merhaba gençler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @tofaşk Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 250 metrekarelik, 400 D-Mark kira bedelinde
Burada sana %100 katılamam @Umut, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sude

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @tofaşk

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Bodrum'daki emlak ofisleriyle iletişime geçerek de kiralık iş yerleri hakkında bilgi alınabilir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Umut' Alıntı:
Merhaba gençler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @tofaşk Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 250 metrekarelik, 400 D-Mark kira bedelinde
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Umut, belki daha sade anlatılabilirdi

Aylin

New member
Selam fikir üreticileri

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Umut' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Umut

Esenyurtlu

Global Mod
Global Mod
Merhaba akıl verenlere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Umut' Alıntı:
Açıklaman kısa ama net olmuş @Umut, tam yerinde