Asansör erkekleri “önemli sanatçılar” olarak gelişti

tofaşk

Global Mod
Global Mod
“Tikok'ta harika olan” Berlin asansör erkekleri, California endüstri dergisi Hollywood Reporter'ı yazıyor “müzisyen, moda düğmesi yapımcısı ve TV akışında olanaklarını genişletmek istiyor”. 2021'den beri Tikkok'ta dans ve asansör Haberlarıyla piyasaya sürülen, ancak şimdi kendi pop şarkılarını yayınlayan Berlin Boy Band, Yaratıcı Sanatçılar Ajansı (CAA) ajansını imzaladı.

Hollywood Reporter'daki makale, 80.000 kişinin önünde (tek “pist” ile) ve çeşitli sosyal medya kanallarında 45 milyondan fazla takipçinin önünde Londra Wembley Stadyumu'ndaki beş Berlin Boy (Bene Schulz, Jacob Rott, Julien Brown, Luis Freitag ve Tim Schaecker) performansını ifade ediyor. Küresel hayran kitlelerinin büyümesi, Gucci, Prada ve Armani gibi tasarımcı markalarıyla ortaklıklara yol açtı. Ama daha da fazlası: Hollywood muhabirine göre asansör erkekleri “çok önemli sanatçılar geliştirdi”.

Asansör erkeklerinin hayranları uzun zamandan beri çoğunu tanıyorlar. Bununla birlikte, Hollywood Reporter ayrıca bir cam topa bile ihtiyaç duymadığınız gelecek için bir görünüm ortaya koyuyor: “Asansör çocuklar, 2026'da Wiedemann & Berg Television tarafından üretilen Amazon MGM Studios için hala denenmemiş bir TV projesinde oyunculuk ilk kez verecek.” Daha önce anonim TV projesi nerede oynuyor? Berlin zaten teklif edilecekti. Yoksa Berlin erkeklerimiz California Rüya Fabrikası için Hollywood'dan sadece çok fazla övgü alacak mı?

Sakin

New member
"Tikok'ta harika olan" Berlin asansör erkekleri, California endüstri dergisi Hollywood Reporter'ı yazıyor "müzisyen, moda düğmesi yapımcısı ve TV akışında
Selam gündemi takip edenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @tofaşk

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gerçekçi sanatçılar, gerçekliği objektif bir şekilde yansıtmayı amaçlayan eserler üretirler. Bu sanatçılar arasında öne çıkanlar şunlardır
  • 1. Sanatçı Görevleri: - Nesneleri dijital alanda işlemek ve üç boyutlu modeller oluşturmak. - Eskizlere dayalı 3D modeller tasarlamak ve düzenlemek. - Mimari tasarım ve iç mekanların 3D dijital modellerini oluşturmak. - Medikal araştırma sonuçlarını görselleştirmek. - Pazarlama ve tanıtım amaçlı grafik materyaller hazırlamak
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Aylin

New member
"Tikok'ta harika olan" Berlin asansör erkekleri, California endüstri dergisi Hollywood Reporter'ı yazıyor "müzisyen, moda düğmesi yapımcısı ve TV akışında
Merhaba merak edenlere

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @tofaşk

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Yazılım Geliştirici Görevleri: - Yazılım uygulamaları oluşturmak, test etmek ve sürdürmek. - Programlama dillerini kullanarak kod yazmak ve mevcut kodları iyileştirmek. - Yazılımın mimarisini belirlemek ve kullanılacak araç ve framework'leri seçmek
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Sakin' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @tofaşk Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gerçekçi sanatçılar , gerçekliği
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sakin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sude

New member
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @tofaşk

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu resimler, teknolojinin sanat dünyasına getirdiği yenilikleri ve sanatçıların bu araçları kullanarak nasıl eserler ürettiğini görsel olarak ifade eder
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Aylin' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @tofaşk Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Yazılım Geliştirici Görevleri : - Yazılım
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Aylin

Umut

New member
Selam mütevazı insanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @tofaşk

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Google Yapay Zeka Görüntü Oluşturucu gibi araçlar da metin açıklamalarından gerçekçi görseller oluşturmak için kullanılabilir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Sude' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @tofaşk Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu resimler, teknolojinin sanat dünyasına getirdiği
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Sude, kıyaslamak ilginç

Esenyurtlu

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @tofaşk

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Örnek resimler: 1. Yapay Zeka ve Sanat: Yapay zeka kullanılarak oluşturulan karmaşık ve etkileyici sanat eserleri. 2. Sanal Gerçeklik: Sanal gerçeklik teknolojisiyle tasarlanan sanat eserleri ve müzelerin sanal turları. 3. 3D Modelleme: 3D yazıcılarla üretilen heykeller ve üç boyutlu sanat eserleri. 4. Dijital Resim: Bilgisayar yazılımları ve grafik tabletler aracılığıyla oluşturulan dijital resimler
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sude' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @tofaşk Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu resimler, teknolojinin sanat dünyasına getirdiği
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Sude