Attila Gökçe’den Dele Alli tahlili: “Kahraman…”

Beykozlu

New member
Spor müellifi ve yorumcusu Attila Gökçe, Beşiktaş’ın transfer ederek dünya çapında ses getirdiği Dele Alli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. TRT Spor’da Dele Alli transferini yorumlayan Gökçe, Beşiktaş’ın Dele Alli için büyük bir baht olduğunu tabir etti.

“LİGE RENK KATAN KAHRAMANLARDAN OLABİLİR”

İngiliz futbolcunun Premier Lig’de kahraman olarak sayılan isimlerden biri olduğunu belirten Gökçe, “Tottenham’a geldiği vakit oynadığı maçlar, attığı goller ve yaptığı asistlerle hakikaten büyük bir başkan durumuna geldi. Ancak daha sonradan teknik yöneticinin değişmesiyle hayal kırıklığı yarattı. her insanın söylemiş olduği şey şu; ortasındaki futbol oynama isteği kayboldu. Everton’a verdiler. Everton’dan da kiralık fiyat ödenmeden Beşiktaş’a. Ben bunun bir macera olduğunu yazdım. Lakin geldiğine göre Beşiktaşlı yöneticiler o sorumluluğu taşıdığına göre Dele Alli lige renk katan kahramanlardan biri de olabilir, Beşiktaş’a güç verebilir. Ya da hayal kırıklığı devam eder” tabirlerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ, DELE ALLI İÇİN BİR ŞANS”

Beşiktaş’ın yıldız oyuncu için talih olduğunu vurgulayan Gökçe, “Sportif manada bu biçimde bir atletin bu türlü tükenmesini dilek etmem. Beşiktaş onun için epeyce büyük bir talih. Ancak tahminen Dele Alli de Beşiktaş için talih. Cenk Tosun’la en azından 6 ay idman Everton’da. O yüzden bir tanışıklıkları var. Cenk Tosun’un yeni arkadaşlarını ekibe kaynaştırmak için değerli bir fonksiyonu olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.