Ayhan Dündar: “Hayata kast edilen durumlar”

Beykozlu

New member
Spor Toto 1. Lig gruplarından Altay’ın kulüp lideri Ayhan Dündar, olaylar niçiniyle tatil edilen Göztepe maçıyla ilgili olarak, “İki olay da direkt hayata kast edilen durumlar, utanç verici, canımız epeyce sıkkın.” dedi.

Dündar, Göztepe taraftarının yaraladığı kaleci Ozan Evrim Özenç’in tedavi gördüğü hastane önünde AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaleci Ozan’ın tomografisinin çekildiğini, şuurunun yerinde olduğunu söylemiş oldu.

Tomografi kararına bakılırsa durumunun netleşeceğini aktaran Dündar, şu biçimde konuştu:

“Kötü bir olaydı, yaşanmaması gereken bir durumdu. Maç ortasında bizim taraftarlarımız tarafınca atılan bir patlayıcı husus ile Göztepe taraftarının bir adedini gördüm, hayli üzüldüm. Öncelikle acil şifalar diliyorum kendisine. Utanç verici bir durum benim açımdan. yineı olmaması dileğiyle, inşallah orada yaralı arkadaşlarımız evvela sıhhatlerine süratli bir biçimde kavuşurlar. Canımız yandı, hiç olmaması gerekiyordu, yakışmadı. Bilhassa maçın başında, iki olay da direkt hayata kast edilen durumlar, utanç verici, canımız epeyce sıkkın. Öbür bir şey de söylemek istemiyorum.”