Berlin rapçi Makko bugün Prenzlauer Berg'de oynuyor – “Bebeğim, Siktir Etme”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Christoph Makowski takma adı Makko muhteşem hava durumu seçti: Bugün, 21 Mart 2025 Cuma günü, “gizli EP”, müzikal meslektaşları ile birlikte yapımcı ikilisi Miksu ve MacLoud yayınlanacak. Ve günü kutlamak için, Berlin'de doğan ve Brandenburg'daki Fürstenwalde/Spree'de büyüyen rapçi, Prenzlauer Berg'de kendiliğinden bir konser veriyor. Keçe yaz güneşi altında. Saat 16: 00'da başlamalıdır. Mauerpark ve Senefelderplatz arasında bir yerde. Yakında Instagram kanalında tam toplantı noktasını kısa sürede yayınlayacak.

Makko bir zamanlar mesleki terapist eğitimini okuldan sonra tamamen rap'e adamak için attı. Ve pistlerden geçmeye devam eden ve Haberlardan parıldayan paten sevgisi. Karar ödedi: Sadece her ay Makkos dudaklarında Spotify'a üç milyondan fazla insan asılı. Hayranları ayrıca Ski Aggu, Symba, Apsilon ve Soho Bani gibi diğer ünlü rapçiler içeriyor.

Elektroniklerle taze preslenmiş Cloudrap-EP flört eden “yeraltı” başlık parçasında Makko şimdi “şehrimdeki ilaçlar üzerine” zengin çocuklara anlatıyor. En fazla, ılımlı madde tüketimi önerir: “Parti, ot ve uyuşturucu / evet, bok vicdanı öldürür. / Parti, ot ve uyuşturucu / bebek, fuck vermiyorum, evet.”

Ayrıca “Lights Out” ilaçlarında sesler: “Kardeşim, lütfen yalan söylemeyin / bana ne kadar kaldığını söyleme? / Kaç satır sizin için yaygın? / Bu konuda endişeliyim.” “Spirit” şarkısı, eski ile (hayal edilen) Ekselanslar etrafında dönüyor

Sonuçta, EP harika bir drama ile bitiyor: “Streit” ve “Kırık Aynalar”. Elbette terapistle oturum da dahil olmak üzere çalkantılı bir yolculuk var. Yani “gizli konsere” gitmek gibi bir şey yok. Ama lütfen otla ve parti ile aşırıya kaçmayın! Sonuçta, Prenzlauer Berg'deyiz.

GÜNCELLEME: Bu arada Makko, Spontan konserinin tam yerini açıkladı: Kültürel Bira Fabrikası.

Sude

New member
Christoph Makowski takma adı Makko muhteşem hava durumu seçti: Bugün, 21 Mart 2025 Cuma günü, "gizli EP", müzikal meslektaşları ile birlikte yapımcı ikilisi
Merhaba okuyanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @tofaşk

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Sakin

New member
Christoph Makowski takma adı Makko muhteşem hava durumu seçti: Bugün, 21 Mart 2025 Cuma günü, "gizli EP", müzikal meslektaşları ile birlikte yapımcı ikilisi
Herkese selamlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @tofaşk

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Sude' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @tofaşk Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Sude

Esenyurtlu

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @tofaşk

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Sakin' Alıntı:
Herkese selamlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @tofaşk Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sakin

Aylin

New member
Selam uğrayanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @tofaşk

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Sude' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @tofaşk Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Sude

Umut

New member
Merhaba üretim tutkunları

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @tofaşk

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Sude' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sude