Bogdan Bogdanovic’ten Fenerbahçe Beko değerlendirmesi

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe Beko’nun eski oyuncularından Sırp yıldız Bogdan Bogdanovic, sarı-lacivertli takıma ve THY Euroleague’e dair değerlendirmelerde bulundu.

NBA kadrolarından Atlanta Hawks’ta forma giyen Bogdanovic, “Sakatlığım sebebiyle uzun bir süre basketbol oynayamadım ve bu müddette daima basketbol maçları izledim. Partizan, inanılmaz kaliteli bir grup. Her ekibi yenebileceklerini düşünüyorum. Yalnızca biraz daha birbirlerine alışmaları gerekiyor ve bu da vakit içinde olacak bir şey. Yalnızca 1 yıllık bir kadro kurmadığınızda bir süre sabretmeniz gerekiyor. Partizan’ın epeyce büyük amaçları var ve bunlardan biri play-offlara kalmak olmalı. daha sonrasını vakit gösterecek.” dedi.

Ligdeki öbür grupların durumlarını da pahalandıran Bogdanovic, “Bu dönem hayli fazla sürpriz yaşandı. birinci vakit içinderda Alba Berlin, dönem başında bir NBA grubu üzere oynuyordu. Armani Milano da beni olumsuz manada şaşırttı zira bu biçimde bir yenilgi serisi yaşamalarını beklemiyordum.” ifadelerini kullandı.

“HER ŞEY SAAT GİBİYDİ”

Son olarak Fenerbahçe Beko’nun durumu hakkında konuşan Sırp yıldız, “Fenerbahçe, dönem başında büyük bir dominasyon sağladı. olağanüstü oynuyorlardı ve her şey saat üzere işliyordu. Fakat Johnathan Motley ve Scottie Wilbekin sakatlandığında ve Nick Calathes birkaç maç kaçırdığında ekip berbat bir periyoda girdi. Avrupa basketbolu her geçen gün gelişiyor ve fazlaca kaliteli oyuncular barındırıyor.” diyerek kelamlarını noktaladı.