Bonucci’den çarpıcı çıkış; “Beyinsizler”

Beykozlu

New member
İtalya Ulusal Ekibi’nin deneyimli stoperi Leonardo Bonucci, İngiltere ile oynayacakları Uluslar Ligi uğraşı öncesi düzenlenen basın toplantısında çarpıcı tabirler kullandı.

Dünya Kupası’na gidemeyecek olmalarının akabinde bir daha toparlanma evresinde olduklarını söyleyen Bonucci, “Dünya Kupası’ndan elenmemiz ve haziran ayında oynadığımız maçların akabinde neleri geliştirmemiz gerektiğini nazaranceğimiz bir maç oynayacağız. bir daha ayağa kalkmak için bu maçtan uygununu bulamazdık.” dedi.

Juventus’taki berbat gidişata da değinen Bonucci, “12 yıldır ulusal gruba geldiğim vakit kendimi yenilenmiş hissediyorum. Pak hava, 10 gün boyunca arkadaşlarınla bir ortada olmak bana düzgün geliyor. Şu anda öteki bir şeyi düşünmek istemiyorum.” tabirlerini kullandı.

Dünya Kupası için Katar’da olamayacak olmanın nasıl hissettirdiği sorusunu yanıtlayan Bonucci, “Hayatta olduğu üzere futbolda da birtakım şeyleri geride bırakıp neleri yanlış yaptığınıza odaklanmanız lazım. Nankörce bir tutumla karşılaşıp karşılaşmadığımızı soruyorsunuz… Bunu birinci kere yaşasaydım şaşırırdım lakin tüm mesleğim boyunca yaşayabileceğim en makus şeyleri yaşadım ve artık beni hiç bir şey korkutmuyor. İtalyan Ulusal Grubu ile alana çıkan rastgele bir oyuncuyu yuhalayan bireylere yalnızca ‘beyinsizler’ diyebilirim. Kültürel olarak ülkemizde gelişmemiz gerekiyor. Alana çıkan herkes İtalya’yı temsil ediyor.” kelamlarını sarf etti.