Çağdaş Atan: “Hedefimiz birinci 8’e girmek”

Beykozlu

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 13. haftasında deplasmanda Gaziantep FK’yi 2-1 yenen Yukatel Kayserispor’un teknik yöneticisi Çağdaş Atan, oyuncularının âlâ savaştığını söylemiş oldu.

Kalyon Stadı’nda oynanan müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında, açıklamada bulunan Atan, müsabakanın uygun bir Anadolu gayreti olduğunu belirtti.

Maçın yeterli ve kaliteli bir müsabaka olduğunu söz eden Atan, şunları kaydetti:

“Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Gaziantep FK de fazlaca âlâ bir ekip. Onlar da bilhassa topu havaya kaldırdıklarında karambolden bize zorluk çıkardılar. Bunu biliyorduk. Benim uzun vakittir gördüğüm en saygın gruplardan birisi. Golü beklemediğimiz yerden Furkan’dan yedik fakat onun haricinde oyuncularım yeterli savaştılar. Badire, zorluk, fedakarlık hepsini yaşadık fakat sonuçta maçı bitirmesini bildik. daha sonradan oyuna giren oyuncularıma fazlaca teşekkür ediyorum, fazlaca kıymetli katkı verdiler. Bu maç bizim için her haftaki bir kırılma eşiği üzere. Alınan öbür sonuçlarla birlikte birinci 8’deki yerimizi sağlamlaştırma ayrıyeten bugün kazandıktan daha sonra birinci 5 ya da 6’ya girebileceğimiz konusu bizim bu hafta oyuncularla birlikte motivasyon kaynağımızdı.”

Atan, taraftarlarına teşekkür ederek, “Buraya kadar gelen taraftarımıza fazlaca teşekkür ediyorum, fevkalade bir dayanak verdiler. Onları buradan keyifli gönderebilmek bizim için epey kıymetli. Haftaya dayanılmaz bir Anadolu derbisi olacak. Ben artık o stadı doldurmamızın vakti geldiğini düşünüyorum.” tabirlerini kullandı.