Caner Erkin: “Milli Kadro’yu bırakmadım”

Beykozlu

New member
Süper Lig gruplarından Fatih Karagümrük’ün formasını giyen Caner Erkin, toplumsal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Ulusal Kadro’yu bırakmadığını belirten deneyimli futbolcu, “Milli ekip formasını giyme onuru yaşadığım her an, en güzel performansımı vermek için çabaladım. Yeri geldi sakatlığım oldu kaçmadım bir daha oynadım. Mesleğimin en düzgün dönem açılışlarından birini yapmış, her Türk sportmen üzere ulusal ekibe seçilme gururunu yaşamak isterken, dün haberim oluyor ki; Ulusal ekibi bırakmışım. Ben Ulusal grubu bırakmadım, bana gereksinim olduğu her vakit da hizmet vermekten memnunluk duyarım lakin üzülerek söylüyoruk ki; dünkü açıklamalardan anladığım kadarıyla Ulusal grup beni bırakMIŞ” tabirlerini kullandı.

TFF Yöneticisi ve Ulusal Kadro Sorumlusu Hamit Altıntop, Faroe Adaları müsabakasının akabinde Caner Erkin’in ulusal kadrosu bıraktığını söylemişti.

HAMİT ALTINTOP NE DEDİ?

Hamit Altıntop, Faroe Adaları yenilgisi daha sonrası, “Kuntz’tan evvel yaş ortalamamız 27.5-28’di. Kuntz ile birlikte takım değişti. Burak Yılmaz’ın bırakması büyük kayıp. Telafi etmek kolay değil. Hoş performanslarıyla, golleriyle bir yere taşımış biri. Caner ve Gökhan’ın bırakması… bu biçimde bu biçimde değişim ortasındayız. Olumlu taraflarına bakalım. Ferdi’yi, Salih Özcan’ı buraya kazandırdık. Hakan Çalhanoğlu farklı bir durumla ön plana çıktı. Cengiz canlandı. Harbiden sorumluluk alıyor, liderlik yapmaya çalışıyor. Merih, Çağlar da sorumluluk alıyor. Çok pahalı kalecilerimiz de var. Kalecilerimizi değerlendirdiğinde onların da üstüne koyması gerekiyor.” tabirlerini kullanmıştı.

İşte Caner Erkin’in açıklaması: