Cihat Arslan: “Soyunma odasında arbede çıktı”

Beykozlu

New member
Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Cihat Arslan, İttifak Holding Konyaspor’a mağlup oldukları maçın akabinde konuştu.

Müsabakayla ilgili konuşan Cihat Arslan “Pozisyonların hiç birini izleyemedim. Kendi gözlemlerimle söylüyorum, kırmızı kart bize fazlaca ağır geldi. Ne yaptığını bilen, organize bir ekibe karşı oynarken, bir kişi eksik kalmak canımızı yaktı. daha sonra Karim’in girip Azu’nun çıkması ile oyuna farklı bir şey geldi ancak bir daha kâfi olmadı.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Cihat Arslan “Devre içinde oyuncularımız içinde hır, gür çıktı. Biz de içeride biraz kapı, pencere kırmak zorunda kaldık. İçeride birbirimizle didişmemiz yerine, rakibimizle didişmemiz gerektiğini tartıştık. İkinci yarıda biraz daha tepki gösterdik. Çok makûs bir 3. gol yedik yalnız. Çok konuşulacak bir şey yok.” tabirlerini kullandı.

Ekip ortasındaki gerginlikten bahseden Cihat Arslan “Mustafa, şut tercihini kullandı. Ona kızdılar, lakin şut tercihini kullanan oyuncuya kızılmaz. Fakat bizim ekipte geçmişte yerli-yabancı futbolculara içinde ödeme dengesizliğinden dolayı gerginlik var. Onun da biraz yansıması. Ben konuşmaktan fazlaca, tahtaları kırmakla meşguldüm. daha sonrasında biraz ikna etmeye çalıştık. daha sonrasında grup biraz daha kendine geldi.” dedi.

Cihat Arslan ayrıyeten Hakemler yanılgı yapıyor. Adil’in konumunda ikinci sarı ve ikinci kırmızı kart olsa oyuna ortak olabilirdik. 3-2’den daha sonra da durumlarımız var. Oyuncular bir irade gösterdi. Çok tatmin etmedi. Onurlu yenilgiler, maalesef istenmese de çaba memnuniyet verici.” açıklamasını yaptı.