Cornelius’tan transfer itirafı: “Gitmedim”

Beykozlu

New member
Trabzonspor’un geçen dönemin başında İtalyan grubu Parma’dan transfer ettiği Andreas Cornelius, kazanılan şampiyonlukta en değerli hisseye sahip isimlerin başındaydı…

Bu döneme da fırtına üzere bir başlangıç yapan 1.93’lük santrfor, Kopenhag’la oynanan Şampiyonlar Ligi Play-Off maçındaki performansıyla ise tenkit oklarının gayesine oturdu.

Eski kulübüne karşı alanda pek bir varlık gösteremeyen Cornelius, maçın akabinde ise Danimarka basınına açıklamalarda bulundu.

SONUÇTA BİR ŞEY OLMADI

Karadeniz grubunda gösterdiği performansla Avrupa’nın çeşitli kulüplerinden transfer teklifleri alan Cornelius’a bu dönem başında Club Brugge’ün kendisine olan ilgisi soruldu.

Danimarkalı golcü de bu ilgiyi doğruladı ve ‘Club Brugge’den teklif aldın mı?’ sorusuna, “Evet, Brugge’ün bir ilgisi oldu lakin daha sonrasında bir basamağa gelinmedi. Yani sonuçta hiç bir şey olmadı” cevabını verdi. Andreas Cornelius, Belçika grubundan gelen bu teklife olumsuz yanıt verdiğini de kelamlarına ekledi ve “Gitmek istemedim” dedi.

“BİLMİYORUM VAKİT GÖSTERECEK”

Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Kopenhag maçıyla ilgili de konuşan Andreas Cornelius, “Biz elimizden gelenin en uygununu yaptık” dedi.

Türkiye’de olağandışı bir dönem geçirdiklerini de vurgulayan Cornelius, en büyük maksatlarının Şampiyonlar Ligi’nde kümelere kalmak olduğunu söylemiş oldu.

Danimarkalı golcü, ‘Kopenhag’a bir daha dönecek misin?’ sorusunu ise; “Bilmiyorum fakat natürel ki bunu vakit gösterecek ve hala oynayabilir durumda olmalıyım. Lakin birkaç yılım daha var” diyerek yanıtladı. 29 yaşındaki santrforun Trabzonspor’la 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor.