Dev maç öncesi ekiplere ileti; “Ölüm kalım için mi?”

Beykozlu

New member
Beşiktaş’ın eski yöneticisi Sinan Vardar, Üstün Lig’in 10. haftasındaki dev maçı kıymetlendirdi. Vardar’ın Beşiktaş ile ilgili tahlilinin tamamını Fotomaç Gazetesi’ni satın alarak okuyabilirsiniz. İşte Vardar’ın yazısından öne çıkan kısım…

“ÖLÜM-KALIM MAÇI DEĞİL”

Beşiktaş, pazar günü ligin en kuvvetli gruplarından biri olan Trabzonspor’u ağırlayacak. Beşiktaş bu maçı kazanıp liderliği elde etmek isterken Trabzonspor da tepe ile olan puan farkını kapatmak için 3 puanı hedefleyecek. Bu maç değerli lakin iki kadro için de bir vefat kalım maçı olmayacak.

Ben Valerien İsmael ve Abdullah Avcı’nın alanda temkinli olmayı tercih edeceklerini kestirim ediyorum. İki grup da birbirlerini yanılgıya zorlayacak. Beşiktaş’ı, Trabzonspor karşısında favori görüyorum. Siyah-beyazlı kadronun iki kanat oyuncusu; N’Koudou ve Ghezzal’in güzelleşmesi hamle gücüne büyük takviye verecek. Son haftaların sessiz ismi Weghorst da N’Koudou ve Ghezzal’in iştirakiyle daha fazlaca durum bulma talihi elde edecek.

Bunun yanı sıra Tayfur Bingöl’ün de rakip savunmaları zorlayan atak teşebbüsleri Beşiktaş’ın en kıymetli kozlarından biri olacak. Rosier ve Masuaku’nun de sürpriz atakları Beşiktaş’ın Trabzonspor karşısındaki kıymetli artıları olarak not edilebilir.

“HAKEM KONUŞULMASIN”

Siyah-beyazlı grupta Tayyip Talha vazife aldığı F.Bahçe ve Giresun maçlarında fevkalade performansıyla tam isabet transfer olduğunu gösterdi. Savunmada Saiss ve Emrecan’ın sakatlığında Necip mi, Montero mu forma giyecek merak ediyoruz. Egzersizlerde bu mevkii için denemeler yapan teknik yönetici Valerien Ismael’in en gerçek sonucu vereceğine inanıyorum.

Beşiktaş ile Trabzonspor içindeki müsabakalar her vakit zevkli ve çekişmeleri geçmiştir. Umarım bu dev maçta da izleyenler keyifli bir 90 izlerler. Hakemin konuşulmadığı, centilmence bir derbi olmasını diliyorum.