Erol Bulut: “Maçın hakkı bu değildi”

Beykozlu

New member
Spor Toto Muhteşem Lig’in 13. haftasında alanında Yukatel Kayserispor’a 2-1 yenilen Gaziantep FK’nin teknik yöneticisi Erol Bulut, “Oynadığımız oyun ile bu yenilgisi hak ettiğimizi düşünmüyorum.” dedi.

Erol Bulut, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, bugün istemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Oynadığımız oyun ile bu yenilgisi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Gereğince gol duruma girdik, maalesef değerlendiremedik. Hafta içi de toplu ve topsuz hepsini çalıştık. esasen ürettiğimizde sıkıntı atıyoruz fakat öteki taraftan da rakip geldiğinde kolay oynuyoruz. Bugün hakikaten 2 gol yedik. Konumlara baktığımızda birinci yarıda şanslarımızı kıymetlendirmiş olsaydık daha farklı bir maç olurdu. Sonuçta futbol bu biçimde. Yakaladığınız durumları değerlendiremediğiniz vakit mağlup oluyorsunuz.”

“Ben işimi en uygun biçimde devam ettirmeye çalışıyorum”

Bulut, taraftarın istifaya davet etmesi ile ilgili soru üzerine, “Tabii maç berbat gidince ya da mağlup olunca taraftarlar, reaksiyonlarını gösterebiliyor. O bahse aslında daha farklı yanıt verebilirim. Yanlışsız yer olduğunu düşünmüyorum şu an. Aslında vereyim. Daha düzgün olur. Kimlerin ne yaptırdığını hayli yeterli biliyoruz. Karşılığım bu olsun. Taraftarın niye o denli bağırdığını devamını getirmeyeceğim. O soruyu bana değil idareye iletmeniz gerekiyor. Ben işimi en uygun biçimde devam ettirmeye çalışıyorum. Son iki haftada yarattığımız durumlara bakarsanız iki maçta 6 puan almamız gerekirken şu an 0 puan ile ayrılmış oluyoruz.” diye konuştu.