F.Bahçeli futbolcu için itiraf; “Maçtan evvel konuta alkollü geliyordu”

Beykozlu

New member
Fenerbahçe’nin geçtiğimiz dönem takımına kattığı Kosova asıllı Alman forvet Mergim Berisha hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

24 yaşındaki futbolcunun eski kız arkadaşı Vesa Vllasaliu, Twitter hesabından Berisha hakkında Türkçe bir bildiri paylaştı.

Vllasaliu bildirisinde, “3 yıl bağ, yaklaşık 2 yıl nişanlılık süreci, 1.5 yıl birlikte yaşadık ve düğünümüze 2 ay kala beni meskenden attı zira gerçekler ona ağır geldi. Bağlantımız bitikten 3 hafta daha sonra beşerler onu yeni biriyle gördü ve şimdide açık açık toplumsal medyada sergiledi. Lütfen beni rahat bırakın!” sözlerini kullandı.

Bu iletinin üzerine bir Twitter kullanıcısını kendisine sorduğu, “Yüzleşmediği gerçekler nelerdir? niye söylemeye cüret edemiyorsun?” sorusuna cevap veren Vllasaliu, “Bir hanımı gece 4’e kadar konutta yalnız bırakamamalısınız. Maçtan bir gece evvel arkadaşları ile gece geç saatlere kadar eğlenip meskene alkollü biçimde geliyordu. daha sonra o bana bir şeyler anlattı ve ben de ona hakaret ettim. Alkol ile bol şanslar!” karşılığını verdi.

Fenerbahçe, Mergim Berisha’yı geçtiğimiz yaz transfer periyodunda Salzburg’dan 5 milyon euro karşılığında takımına katmıştı.