Gaziantepli futbolseverlerin Ulusal sevinci!

Beykozlu

New member
A Ulusal Futbol Kadrosu’nun Gaziantep’te Çekya ile oynadığı müsabakayı 2-1 kazanması taraftarları sevindirdi.

Gaziantep Kalyon Stadı’nda müsabakayı izleyen Muhammet Polat, AA muhabirine, A Ulusal Futbol Grubu’nu izlemekten keyifli olduğunu söylemiş oldu.

Atmosferi beğendiğini aktaran Polat, “Bu stada birinci kez gelmiyorum fakat birinci kere bu biçimde bir seyirci topluluğu görüyorum. Herkes hayli coşkuluydu, taraftar harikuladeydi. İnşallah Gaziantep’te bundan daha sonrada bu biçimde maçlar olur.” dedi.

Taraftarlardan Arda Çelik de birinci kere ulusal ekibi canlı olarak izleme talihi yakaladığını için keyifli olduğunu söylemiş oldu. Ulusal ekibi izlemenin gurur verici olduğunu tabir eden Çelik, “A Ulusal Futbol Ekibi’nin Gaziantep’e geleceğini birinci duyduğumda inanmamıştım. Heyecandan yerimde duramadım. Biletlerin birden fazla tükenmişti ancak ben yerimi ayırmıştım. Stadı birinci kez bu kadar kalabalık gördüm.” tabirlerini kullandı.

Mehmet Boğan ise A Ulusal Futbol Grubu’nun kente geleceğini birinci duyduğunda inanmadığını, alanda kadrosu takip etmekten ayrıyeten keyifli olduğunu belirtti.