Hikmet Karaman: “Galibiyeti kaçırdık”

Beykozlu

New member
Spor Toto Harika Lig’in 34. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 birliktee kalan Yukatel Kayserispor’un teknik yöneticisi Hikmet Karaman, “Güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Galibiyeti kaçıran tarafınca biz olduğu kanaatindeyim.” dedi.

Karaman, müsabakanın akabinde düzenlediği basın toplantısında, her iki grubu da tebrik ettiğini söylemiş oldu.

Maç içerisindeki oyuncu değişikliklerine, atılımlara karşı iki ekibin yeterli bir biçimde karşılık verdiğini kaydeden Karaman, “Güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Galibiyeti kaçıran tarafınca biz olduğu kanaatindeyim. Çok güzel durumlarımız vardı. Son vuruşta eksik kaldık.” sözlerini kullandı.

Antalyaspor’un ligin en formda kadrolarından olduğuna dikkati çeken Karaman, “Biz de öyleydik aslında. Kaybettiğimiz en az 3 maçta 7 puan alabilirdik. Ancak akıllarda sonuçlar, skorlar kalıyor. Kupa maçını oynadıktan daha sonra buraya gelmek kolay değil. Buradan âlâ şeyleri çıkartıp Beşiktaş maçına yansıtmak zorundayız. Oyuncularımı yeniden o hırsı, beraberliği gösterdiler. İki kadro futbolcularını da tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Karaman, maçın hakemi Cüneyt Çakır’a da ‘hoş geldin’ demek istediğini vurguladı.