İrfan Can Kahveci: “Benim favorim Türkiye”

Beykozlu

New member
İrfan Can Kahveci, A Ulusal Futbol Kadrosu’nun UEFA Uluslar C Ligi 1. Küme’de 22 Eylül Perşembe günü İstanbul’da Lüksemburg ile yapacağı öncesi açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahcevi yaptığı açıklamada, “Uzun vakitten daha sonra burada olmaktan dolayı epeyce memnunum. Çok özlemişim burayı, aile ortamını. İnşallah gol yemeden bu Uluslar Ligi’ni tamamlarız. Amacımız 2 maçta 6 puan alıp gol yemeden bitirmek.” dedi.

Sakatlıklardan dolayı futboldan biraz uzak kaldığını söyleyen deneyimli oyuncu, “Her şey benim açımdan yolumda gidiyor. İnşallah bunu, burada da sürdürebilirim. Uzak kaldım. Sakatlıklar epey oldu. Performans düşüklüğü de oldu. yeniden burada olduğum için memnunum. Bayrak için gayret etmek benim için gurur verici.” sözlerini kullandu.

“BENİM FAVORİM TÜRKİYE”

Dünya Kupası’ndaki favorisinin kim olduğu sorusuna Kahveci, “Benim favori grubum her vakit Türkiye. Benim o denli favori bir kadrom yok.” açıklamasını yaptı.

İrfan Can Kahveci son olarak, “Fiziksel olarak kendimi verebildiğim vakit… Çok şanssız vakit içinder geçirdim. İnşallah bundan daha sonra her şey yeterli olur. Burada hoş bir aile ortamı var. Hocamız da epey sıcakkanlı. Çok hoş arkadaşlık var. Genç kardeşlerimize elimizden geldiğince yardımcı oluyorum.” diyerek kelamlarını noktaladı.