İşte Doğukan Sinik’in bonservis bedeli

Beykozlu

New member
Antalyaspor’da Nuri Şahin’in teknik yöneticilik koltuğuna oturması daha sonrası büyük bir çıkış yakalayan ve A Ulusal Ekibe kadar yükselen Doğukan Sinik, performansıyla İtalya ve İspanya’dan kimi kulüplerin ilgisini çekerken, genç futbolcu Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da transfer listesine girmeyi başarmıştı.

Akdeniz takımı ise biroldukca kulübün transfer listesindeki Doğukan’ın bonservis bedelini belirledi. Antalyaspor idaresinin ise birfazlaca kulübün ilgisinin bulunduğu 23 yaşındaki Doğukan Sinik’in fiyatını belirlediği ve genç futbolcu için teklif gelmesi halinde kapının 4 milyon Euro’dan açılacağı öğrenildi.

Antalyaspor idaresinin İspanya ve İtalya’dan talipleri olduğunu şahsen deklare ettiğı Doğukan için Fenerbahçe’nin gelecek dönem 7+4 olarak güncellenecek yabancı kuralı sebebiyle istekli olduğu ve genç oyuncu ile ekipteki yerli kalitesinin artırılmasının hedeflendiği konuşuluyor. Sarı-Lacivertli idarenin, Doğukan için dönem sonu Antalyaspor ile masaya oturması bekleniyor. Galatasaray’ın ise Kerem Aktürkoğlu’nun satışı halinde sol kanadın alternatifi olarak belirlediği Doğukan Sinik için kulüpte yaşanan seçim süreci sebebiyle beklemede olduğu, fakat scout grubunun 23 yaşındaki futbolcu ile ilgili raporlarını hazır olduğu belirtiliyor.

NURİ ŞAHİN’İN SÖZLERİ

A Ulusal Takımımız’ın 29 Mayıs’ta İtalya ile oynadığı maçta Ay-Yıldızlı formayı birinci kere giyen Doğukan, bu dönem Harika Lig’de ise 26 maçta nazaranv yaptı. Bu müsabakalarda 3 gol atıp 6 da asit yaparak 9 gole direkt olarak katkı sağladı.

2012 yılından bu yana Antalyaspor bünyesinde olan Doğukan Sinik için, Akdeniz takımının teknik yöneticisi Nuri Şahin, “Ona fazlaca güveniyorum. O da inancımızı bugüne kadar boşa çıkarmadı. Doğukan üzere yetenekli, performansı uygun olan oyuncuların skora katkısı daha fazla olması lazım. Doğukan’ın performansında düşüş görmedim, istikrarı yakaladığını düşünüyorum. Doğukan’ın futbolunu beğenmeyen, futboldan epeyce anlayan bir insan değildir” demişti.