KalDer Kayseri’den Memduh Büyükkılıç’a ziyaret

Adanali

Member
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şube Lideri Erkut Korkmaz ve birlikteindeki heyet, Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “(KalDer) Kayseri Şube Lideri Erkut Korkmaz’a ve birlikteindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. KalDer Kayseri’nin bir gelenek haline getirdiği 8. Erciyes Harikalık Zirvesi’nde beraberydik. Kurumsallaşma konusunda KalDer’in büyük takviyeleri olduğunu düşünüyorum” dedi.

(KalDer) Kayseri Şube Lideri Erkut Korkmaz, ziyaret daha sonrasında Lider Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi’nin 8. Erciyes Harikalık Zirvesi’ne dayanaklarından dolayı plaket takdim ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, Korkmaz’a teşekkürlerini ileterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak 8. Erciyes Harikalık Zirvesi’ne dayanaklarımızdan ve katkılarımızdan dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Liderimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” halinde konuştu.