Kayseri’de doktorlardan manalı kamp

Adanali

Member
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafınca 3’üncüsü düzenlenen “Genç Doktorlar Ustalarıyla bir arada Kayseri Erciyes Kampında” programı Gençlik ve Spor Erciyes Kamp Merkezi’nde gerçekleşti.

Gerçekleşen programa Lider Büyükkılıç’ın yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakan Danışmanı Dr. Gülsemin Ertürk Çelik, Prof. Dr. Cihan Aksoy, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Vilayet Sıhhat Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve gençler katıldı.

Doktor Lider Büyükkılıç, hem meslektaşlarıyla tıpkı vakitte geleceğin tabipleriyle buluşarak, bu tıp aktiflikleri önemsediğini belirtti. Büyükkılıç, doktorların toplum önünde olduğunu söz ederek hem tabip tıpkı vakitte başkanlık periyotlarında yaşadığı deneyimleri paylaştı.

Başkan Büyükkılıç, genç doktorlara nasihatlerde de bulunurken, Gençlik ve Spor Bakan Danışmanı Dr. Gülsemin Ertürk Çelik ise ergenlerde sıhhat şuurunun geliştirilmesi için Genç Doktorlar Ustalarıyla bir arada kampı hakkında bilgiler verdi.

BAKAN KASAPOĞLU, PROGRAMA TELEKONFERANS İLE KATILDI

Programa, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da telekonferans irtibatı ile katıldı. Bakan Kasapoğlu, kamp hakkında bilgiler vererek, “Kayseri Erciyes kampımızın hayırlar getirmesini diliyorum. Kayseri Büyükşehir Belediye Liderimizi görüyorum, konut sahipliğinden ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Çok manalı bir beraberliğe vesile oluyorlar. Bilhassa Kayseri, özel vilayetlerimizden birisidir. Gençlerimizin bu manadaki etkinliklerimize olan ilgisi bize başka bir memnunluk konusudur. Genç tabip adaylarına şükranlarımı iletiyorum” diye konuştu.

BAKAN KASAPOĞLU’DAN LİDER BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR

Başkan Büyükkılıç, Bakan Kasapoğlu’na selamlarını ve hürmetlerini ileterek, “Bizleri genç meslektaşlarımızla buluşturduğunuz için minnet duyuyoruz, âlâ ki varsınız. Gençleri yüreklendirmek, onları ümitlendirmek, bu biçimde projeleri hayata geçirmek ne kadar hoş, sizleri kutluyorum” dedi. Bakan Kasapoğlu da “Bu manada her zamanki sıcaklığınızdan, samimiyetinizden dolayı bilhassa şükranlarımızı sunuyoruz. Bir doktor ağabey olarak bulunmanız için de başka memnunluk duyduk” biçiminde konuştu.

Genç Doktorlar Çalıştayı kapsamında 20-24 Ocak tarihlerinde Kayseri Erciyes’te düzenlenen kamp, gençlerin toplumsal, kültürel, eğitsel ve sportif istikametten gelişimlerine, boş vakit içinderını aktif bir biçimde değerlendirmelerine ve farklı vilayetlerden gelen arkadaşlarıyla bir kardeşlik iklimine imza atmalarına imkân sağlıyor.