Kız kardeşler Annette ve Inga Humpe büyük bir yıldönümünü kutluyor

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Çılgın kırk yıl sonra tekrar yapıyorlar: Berlin'i neredeyse hiç kimse gibi sesleriyle şekillendiren Humpe Sisters, ilk albümlerini “Humpe & Humpe” adı altında yayınladı. Şimdi yine 40. yıldönümü baskısı olarak görünüyor.

Alman müzisyen kız kardeşler Humpe & Humpe, Hagen yakınlarındaki küçük Herdecke'den Berlin'in yeni Alman dalga patlamasına patladı ve 80'lerin sesi ve görünümünü şekillendirdi. 1979 gibi erken bir tarihte, kız kardeşler etkili neon bebeklerle birlikte oynadılar. 1956 doğumlu Inga Humpe, daha sonra Project 2 odalı dairesi ile bu şehirdeki en güzel parçalardan bazılarını yazdı. 1950 doğumlu yaşlı Annette Humpe, ideal olarak ikonik grubu şekillendirdi ve aynı zamanda “Berlin” (“Ben Berlin'deyim”) hitini söyledi, daha sonra Prens, Palais Schaumburg ve Rio Reiser'i üretti ve şarkıcı Adel Tawil ile Me + I I olarak başarılı oldu.

1985 ve 1987'de kız kardeşler “Humpe & Humpe” ve “Köpekbalıkları ile Yüzme” albümlerini ikili olarak yayınladı. İşte ilk albümden bir yolculuk gibi çalışan harika bir parça. Ve ayrıca Japonya'ya çok garip bir gezi gibi: “Yamaha”

Dergi ile bir röportajda, “onlarca yıl sonra tekrar kameranın önünde”. Annette Humpe, son yıllarda Almanya'nın en başarılı müzik yapımcısı olarak sunuldu. Ve Inga Humpe “Berlin'in sesi. Berlin'in sesi olsaydı, senin olurdu”. Geçmişte, ikisi birlikte hareket eden müzisyenler olsa bile, bugün genç meslektaşlarını tavsiye etmeyeceklerdi. Kendinizi beladan kurtarıyorsun. “O zamanlar her şeyi yaptık” diyorlar.

Annette Humpe bir röportajda Berliner Zeitung'a “Berlin” hit metninin ona nasıl geldiğini söyledi. Ve neden duvarı olumlu buldu, yani: “Batı Almanya ve tüm Filistin'e karşı koruma olarak”.

Esenyurtlu

Global Mod
Global Mod
Çılgın kırk yıl sonra tekrar yapıyorlar: Berlin'i neredeyse hiç kimse gibi sesleriyle şekillendiren Humpe Sisters, ilk albümlerini "Humpe & Humpe" adı
Selam sevgili topluluk

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @tofaşk

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Aylin

New member
Çılgın kırk yıl sonra tekrar yapıyorlar: Berlin'i neredeyse hiç kimse gibi sesleriyle şekillendiren Humpe Sisters, ilk albümlerini "Humpe & Humpe" adı
@tofaşk gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Esenyurtlu' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @tofaşk Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Esenyurtlu, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Sakin

New member
Selam hemfikir olanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Esenyurtlu' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @tofaşk Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Esenyurtlu

Umut

New member
Selam maceraperestler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @tofaşk

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Aylin' Alıntı:
@tofaşk gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Esenyurtlu, sonuçlar bazen
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Aylin

Sude

New member
Selam sevgili topluluk

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @tofaşk

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Umut' Alıntı:
Selam maceraperestler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @tofaşk Konu dağılmasın diye sadece tek cümle
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Umut, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım