Malatya’da Başkan’dan feribot sohbeti

Adanali

Member
MALATYA (İGFA) – Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafınca işletilen feribotların tertip, konfor ve hijyen açısından epeyce yeterli bir durumda olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan, “Feribotları kullanan vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri memnun etmekte. İşçilerimiz tarafınca vatandaşlarımıza fazlaca hoş hizmet verilmekte” dedi.

Malatya Baskil seferini yapan feribotta vatandaşları ziyaret eden Lider Gürkan, istek ve taleplerini kendilerinden dinleyerek bilhassa feribot seferlerinde karşılaştıkları zorluklar var mı? Yok mu? Sefer sayıları kâfi midir? Sefer sayılarının saatleri noktasında sorun var mı? diye kendilerine sorduklarını söylemiş oldu.

Genel manada vatandaşların yaz periyodunda ek feribotların olması noktasında taleplerini aldıklarını belirten Lider Gürkan, “Değerlendirmesini ilgili Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığımızla yaptıktan daha sonra ilgili arkadaşlarımıza gerekli talimatı vererek vatandaşlarımızın seyri seferlerinde ve gidecekleri köylerine, bahçelerine geç kalmamaları manasında yahut emekçileri geç götürmemeleri manasında ne gerekiyorsa gerekli önlemler Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığımız tarafınca alınacaktır. Ayrıyeten feribot seyahatinden duyduğum memnuniyeti de söylemek istiyorum. Feribotlarımıza baktığımızda gerçekten paklık, tertip, tertip, hijyen noktasında vatandaşlarımıza davranış noktasında, vatandaşlarımıza ikramlar noktasında hoş bir çalışma örneği gördüm. Çalışmalarımızın Malatya’da yaşayan Baskilli hemşerilerimize ve Baskil ilçesinde yaşayan vatandaşlarımıza güzel uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.