Marlon’dan Ömer Erdoğan yorumu

Beykozlu

New member
Spor Toto Harika Lig takımlarından MKE Ankaragücü’nün Brezilyalı sol beki Marlon Xavier, teknik yönetici Ömer Erdoğan’ın kadroya kaliteli futbol oynatmaya çalıştığını söylemiş oldu. Marlon, grubunun son vakit içinderındaki performansını kıymetlendirdi. Türkiye’nin hoş bir ülke olduğunu belirten Marlon, Spor Toto Harika Lig’in kalitesine dikkat çekti.

“ÖMER ERDOĞAN İLE ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ”

Teknik yönetici Ömer Erdoğan’ın kadronun başına gelmesine değinen Marlon, şöyleki devam etti:

“Hoca değişikliği hiç bir vakit kolay değildir. Ömer Hoca geldiğinden beri epeyce şey değişti. Teknik yöneticimiz Ömer Erdoğan, kaliteli bir futbolla kazanmanın değerini kadroya empoze etmeye çalışıyor. Bence en kıymetli değişiklik bu. Bu kanıyı beğeniyorum. Zira taraftar alanda hem kazanan birebir vakitte yeterli futbol oynayan bir grup görmek istiyor. Taraftarın inancını boşa çıkarmamaya çalışacağız. Hakikaten kadroda müspet bir hava var. Bu müspet havanın da devam edeceğini düşünüyorum.”

“NASIL BİTİRDİĞİN ÖNEMLİ”

MKE Ankaragücü’ne geldiği için memnun olduğunu belirten Marlon, “Lige güzel başlayamadık. Kadromuza ben dahil hayli fazla yeni oyuncu geldi. Biraz alışma sürecine gereksinimimiz var. Yeni gelen oyuncuların yalnızca yedisinin bu ligde tecrübesi var. Geri kalanının lige alışması vakit alacaktır. Bence değerli olan nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğindir. Ben kadrosuna güveniyorum. Ligde uygun yerlere geleceğiz.” diye konuştu.

“KENDİMİ HAZIR GÖRÜYORUM”

Kendi performansını pahalandıran Marlon, “Kendimi hazır görüyorum. Bu ligde daha evvel oynadım. Kendi kaliteme inanıyorum. Birinci 3 maçta ritmimi bulmam biraz vakit aldı lakin şu an hayli yeterliyim. Kendimi, bundan daha sonra her maça yüzde yüz hazırlayacağım.” değerlendirmesinde bulundu.

Marlon, MKE Ankaragücü taraftarlarının her vakit özel olduğunu lisana getirerek, “Taraftarlar beni hayli güzel karşıladı. Taraftarlarımız bu kulübün kalbidir. Bizi her hafta tıpkı zamandaplasmanda hem Ankara’da daima desteklediler. Skor ne olursa olsun yanımızdalar. Onlarla bu dönem başarılarımızı birlikte kutlamak istiyorum.” sözlerini kullandı.