Mesut Bakkal: “Oyuncularımı kutluyorum”

Beykozlu

New member
Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup eden Altaş Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, maçın akabinde oyuncularını göstermiş oldukları performanstan dolayı kutladı.

Altaş Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, Ankara Keçiörengücü’nün iç alanda uzun müddettir yenilmediğini hatırlatarak, “Ligin hem atletik birebir vakitte koşan ekiplerinden biri lakin oyuncularımı kutluyorum, hava sahiden epeyce sıcak. Çok denetimli oynadık, bilhassa sahanın ikinci bölgesini yeterli kapattık. Zira kontratakları vardı. Bunun bilincindeydik.” sözlerini kullandı.

Centilmence uğraş eden Ankara Keçiörengücü oyuncularını da kutladığını belirten Bakkal, “Tuzlaspor maçından daha sonra bilhassa Keçiörengücü üzere bir ekipten bu biçimde bir galibiyet, oyuncularımla benim vazgeçmediğimizi gösteriyor. Natürel bitmiyor, ligde hayli enteresan maçlar oynanıyor. Bunun değerini bilmemiz gerekiyor, döneceğiz içeride İstanbulspor maçı var. Yaptığımız puan benden daha sonra 17 lakin olağan epeyce kaybettikleri için daha bir üstleri yakalayamadık. Daha işimiz bitmedi. Aldığımız deplasman galibiyetlerini iç alanda taçlandırmamız gerekiyor ki bu biçimde bir manası olsun.” halinde açıklamada bulundu.