Metin Diyadin: “Transfer yasağı acil kalkmalı”

Beykozlu

New member
Spor Toto 1. Lig’in 3. haftasında Pendikspor’a 2-1 yenilen Gençlerbirliği’nin teknik yöneticisi Metin Diyadin, transfer yasağının bir an evvel kaldırılması gerektiği davetini bir dahaledi.

Diyadin, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, uygun oynadıklarını belirterek, “Kaçırdığımız net konumlar var. Hiç hak etmediğimiz bir yenilgi aldık.” dedi.

Oyuncularını çabaları ve isteklerinden dolayı tebrik eden Diyadin, şu tabirleri kullandı:

“Oyuna atılım gücümüz bile yok. Rakibin devre ortası oyuncu atılımlarına fazlaca fazla karşılık veremedik. Zira transfer yasağımız var, dar takımla çaba ediyoruz. Gençlerbirliği topluluğuna yine sesleniyorum, transfer yasağının acil açılması gerekiyor. Önde gelenlerin kesinlikle bir ortaya gelmesi gerekiyor. Bu çocuklar formaları ismine her şeylerini ortaya koyuyor. Onlara dayanak verecek 3-5 oyuncu kesinlikle takıma katılmalı. Çok değerli bir açıklama yapıyorum, herkes farkında olsun. Bunu bir teknik adam olarak da açıklamıyorum. Gençlerbirliği’nin 34 yıl ortasında olan bir evladı, üyesi mi dersiniz, ismine ne derseniz deyin. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Ligin en değerli üç kadrosundan biriyle oynadık. Oyunu da yeri geldi başa baş, yeri geldi daha üstün oynadık.”