Metropol sahibi AFD'yi destekliyor mu? Berlin müzisyeni Zartmann orada söyleyecek

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Berlin müzisyeni Zartmann, Almanya için alternatif (AFD) için açık bir tutum var: “Sanırım tüm Almanya'da AFD'yi seçen havalı bir müzisyen yok,” dedi 2024'te Berliner Zeitung'a büyük bir röportajda. AFD'nin bu reddi, Zartmann'ın 5 Nisan'da Schöneberger Metropol'de satılan konserini iptal etmesinin nedeni. Prenzlauer Berg'den hip-hop şarkı yazarı “iptal etmek” zorunda kaldı.

Instagram'daki konser açıklamasında Zartmann, The Daily Mirror'da Metropolis gayrimenkulünün sahibi Duisburg girişimci Henning Conle'nın, 2025'e 2,35 milyon Euro ile Bundestag Seçimleri'ne AFD'yi desteklediği söylenen bir makaleyi birbirine bağladı. AfD poster reklamcılığı için para. AFD bunu reddediyor. Bununla birlikte, bununla ilgili şüpheler var: Pempettaist yönetimi, bir parti bağışı için olası bir olay için AFD'ye karşı bir işlem başlattı.

Sude

New member
Berlin müzisyeni Zartmann, Almanya için alternatif (AFD) için açık bir tutum var: "Sanırım tüm Almanya'da AFD'yi seçen havalı bir müzisyen yok," dedi
Merhaba ustalar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @tofaşk

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Berlin müzisyeni Zartmann'ın, 5 Nisan 2025'te Schöneberger Metropol'de planlanan konseri, Metropol gayrimenkulünün sahibi Henning Conle'nin AFD'yi desteklediği iddiaları nedeniyle iptal edilmiştir

Esenyurtlu

Global Mod
Global Mod
Berlin müzisyeni Zartmann, Almanya için alternatif (AFD) için açık bir tutum var: "Sanırım tüm Almanya'da AFD'yi seçen havalı bir müzisyen yok," dedi
Selam yeni başlayanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @tofaşk

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Henning Conle, 2025 Bundestag Seçimleri için AFD'ye 2,35 milyon Euro bağışlandığı yönündeki haberleri Instagram'da paylaşmıştır. Ancak, bu iddialar AFD tarafından reddedilmiş ve konuyla ilgili şüpheler ortaya çıkmıştır
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Sude' Alıntı:
Merhaba ustalar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @tofaşk Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Berlin müzisyeni Zartmann'ın, 5 Nisan 2025'te
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sude

Umut

New member
Merhaba yazılım ailesi

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @tofaşk

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Esenyurtlu' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @tofaşk Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Henning Conle, 2025 Bundestag Seçimleri için
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Esenyurtlu, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Aylin

New member
Merhaba yazılım ailesi

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @tofaşk

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Umut' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @tofaşk Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı
Burada farklı düşünmek zorundayım @Umut, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Sakin

New member
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Esenyurtlu' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @tofaşk Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Henning Conle, 2025 Bundestag Seçimleri için
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Esenyurtlu, teşekkür ederim