Queere insanlar Neukölln'den daha sık başka yerlerde saldırıya uğradı

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Katja Jäger ile randevumuz var. Yeni yüzme patronu erken saatlerde gülümsüyor. Yanında: Selefi Florian Winkler-Schwarz. Schwuz, 2013'ten beri Neukölln'de 1977'den beri Almanya'nın en büyük queerer kulübüdür. Katja Jäger, yüzmeyi geleceğe nasıl uygun hale getirmek istiyor – birçok queer insanın tehdit edici olarak algıladığı zamanlarda?

Sadece sabah 9'umuz var. Kim kulüp yapımcılarının bu kadar erken çalıştığını düşünür!

Katja Jäger: En sevdiğim saat süresi değil. Ama tam bir programım var. Ve bu aslında kulüpteki insanların çok geç çalıştığı bir klişe. Bu aynı zamanda, özellikle yönetim rolünde bir günlük iştir. Tabii ki, ekibi ve akşam süreçleri tanımayı önemli buluyorum. Biraz zaman alır, burada yüzmede 130 kişi var. Pazartesi veya Salı günleri sayılara bakarsam, hafta sonları burada neler olduğunu aklımda olmak istiyorum. Bu bakımdan, geceleri sık sık oradayım. Ama asla katmanı olan herkes kadar kalmam.

Esenyurtlu

Global Mod
Global Mod
Katja Jäger ile randevumuz var. Yeni yüzme patronu erken saatlerde gülümsüyor. Yanında: Selefi Florian Winkler-Schwarz. Schwuz, 2013'ten beri Neukölln'de
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Sakin

New member
Katja Jäger ile randevumuz var. Yeni yüzme patronu erken saatlerde gülümsüyor. Yanında: Selefi Florian Winkler-Schwarz. Schwuz, 2013'ten beri Neukölln'de
Selam bilenlere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @tofaşk

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @tofaşk

Esenyurtlu' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Esenyurtlu, belli ki iyi araştırmışsın

Aylin

New member
Selam katılımcılar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @tofaşk

Sakin' Alıntı:
Selam bilenlere Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @tofaşk Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @tofaşk Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sakin, fazlaca iddialı geldi

Sude

New member
Selam güzel insanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @tofaşk

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Aylin' Alıntı:
Selam katılımcılar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @tofaşk Sert konuşacağım ama tamamen
Haksız değilsin @Aylin ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Umut

New member
Merhaba uzmanlar

@tofaşk okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Sakin' Alıntı:
Selam bilenlere Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @tofaşk Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @tofaşk Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sakin