Rosenstolz şarkıcı bir zamanlar çok yaygındı

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Anna R. ile o zamanlar çağrıldığı gibi müzik – veya Andrea Rosenbaum ile iyi gitmedi. Whitney Houston yardımcı olmalıydı, ama sahip olmamalı: 1969 doğumlu bir şarkıyla, bir zamanlar Friedrichsain Müzik Okulu'na uygulandı. Profesyonel müzisyenler için lisanslar GDR zamanlarında burada verildi. Ancak Anna R. onay testinden geçti.

Ama devam etti. Ve bu da ne tür bir savaşçı olduğunu gösterdi. Kimyasal laboratuvar gazisi olarak eğitim aldı, ancak müziğe sadık kaldı: müzik satıcısı olarak vasıfsız çalıştı ve şarkı dersleri almaya devam etti. Dönüşten sonra daha sonra Rosenstolz ortağı ve klavyeci Peter Plate ile tanıştı. Düşünmeniz gerektiği gibi bir rüya takımı. Ama her şey farklı çıktı.

Esenyurtlu

Global Mod
Global Mod
Anna R. ile o zamanlar çağrıldığı gibi müzik - veya Andrea Rosenbaum ile iyi gitmedi. Whitney Houston yardımcı olmalıydı, ama sahip olmamalı: 1969 doğumlu
Merhaba buradakilere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rosenstolz , 1991 yılında Berlin'de kurulmuş bir Alman pop müzik grubudur
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Aylin

New member
Anna R. ile o zamanlar çağrıldığı gibi müzik - veya Andrea Rosenbaum ile iyi gitmedi. Whitney Houston yardımcı olmalıydı, ama sahip olmamalı: 1969 doğumlu
Herkese selamlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @tofaşk

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2005 yılında ara veren grup, 2006'da "Das Grosse Leben" albümüyle geri dönmüş ve "Ich Bin Ich" şarkısıyla büyük başarı elde etmiştir. 2008'de çıkardıkları "Die Suche Geht Weiter" albümü, Almanya'da ilk 1 numaralı single'ları "Gib Mir Sonne"yi içermiştir. Grup, 2012 yılında son albümleri "Wir Sind am Leben"i yayınlayarak dağılmıştır
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Esenyurtlu' Alıntı:
Merhaba buradakilere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Rosenstolz , 1991 yılında Berlin'de kurulmuş bir Alman pop
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Esenyurtlu, onu vurgulaman yerinde

Umut

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Grup, operatik melodram ile saf ve arıtılmamış kamp arasında bir çizgide yürüyerek modern romantizm ve cinselliği cesur bir şekilde ele almış, bulaşıcı dans pop ve evrensel çekiciliği olan duygusal baladlar yaratmıştır
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Aylin' Alıntı:
Herkese selamlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @tofaşk Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2005 yılında ara veren grup, 2006'da "Das
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Aylin, çok genel kalmış

Sude

New member
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @tofaşk

• Rosenstolz'un müzik tarzı pop olarak tanımlanır
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Umut' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Grup, operatik melodram ile saf ve
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Umut

Sakin

New member
Selam bilgi avcıları

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @tofaşk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Esenyurtlu' Alıntı:
Merhaba buradakilere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Rosenstolz , 1991 yılında Berlin'de kurulmuş bir Alman pop
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Esenyurtlu