Sait Karafırtınalar: “Aldığımız bir puan hayli değerli”

Beykozlu

New member
Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor ile 1-1 birliktee kalan Adanaspor’un teknik yöneticisi Sait Karafırtınalar, “Takımın gayreti bu kadar eksiğe karşın alınan bir puan bana göre fazlaca pahalı. Hepsini tebrik ediyorum.” dedi.

Karafırtınalar, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, iki grup için de epeyce ağır bir maç oynadıklarını söylemiş oldu.

Karafırtınalar, “Altı tane eksiğimiz bulunmasına karşın çok savunma yüklü bir grupla da çıkmadık. aslına bakarsan çıkabileceğimiz kadro azamî buydu. Başka arkadaşlar daha evvel hiç müddet almamış arkadaşlardı. İki tane de hiç mühlet almamış bugüne kadar birinci 11’de başlamamış oyuncuyla alana çıktık. Birinci yarısı ortada geçen bir maçtı. Lakin ikinci yarının başında Harun’un da sakatlanması, elimizi, kolumuzu büsbütün bağladı. Sağ beki, sol beke aldık, stoperin yerini değiştirdik. Savunmada bir dengesizlik olduktan daha sonra oyunun belirli kısımlarında rakibe verdik oyunu fakat bu ortada da golü bulduk stoperimizle.” diye konuştu.

“İki tane bedelli oyuncu kazandık. Birinci sefer oynamalara karşın bana nazaran epey başarılıydılar. Bu kadar eksiğe karşın alınan bir puan bana bakılırsa hayli bedelli. Hepsini tebrik ediyorum.” diyen Karafırtınalar, şunları kaydetti:

“Hakemin dengeli olmayan idaresiyle epey hoş maçı az daha faciayla bitiriyordu. Sonucunda bizim en bedelli oyuncularımızdan birini grup kaptanımızı atıyordu. Orta alanda yapılan faul diğerine yapıldı ancak bunu Hamza hocaya biz tekraren söylememize karşın on dakika maç durdu. Çok daha hoş bir sonuçla buradan ayrılabilirdik. Farklı bir skorla ayrılabilirdik lakin üzgünüz bunun ismine.”