Serik Belediyespor, Beşiktaş maçına hazır

Beykozlu

New member
TFF 2. Lig gruplarından Serik Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 4. cinsinde 9 Kasım Çarşamba günü Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Antalya takımı, Çarşamba saat 21.00’de başlayacak maçın son idmanını kulüp tesislerinde teknik yönetici Cem Kavcak idaresinde gerçekleştirdi.

Kavcak, gazetecilere yaptığı açıklamada, güç bir maçın kendilerini beklediğini söylemiş oldu.

Serik Belediyespor’un kupada birinci kere dört büyüklerden bir kadroyla karşılaşacağına dikkati çeken Kavcak, “Bu manada hem kulüp, hem topluluğumuz, birebir vakitte oyuncularımız heyecanlı. Elimizden gelenin en uygununu yapıp, alanda âlâ bir oyun, güzel bir gayret ortaya koymak istiyoruz. Bu şuurla alana çıkacağız.” dedi.

Kadro kaptanı kaleci İbrahim Demir ise Beşiktaş maçının hoş ve keyifli geçmesi temennisinde bulunarak, “İnşallah yeneriz, gönlümüz bu istikamette. İki ekibe da muvaffakiyetler dilerim.” tabirlerini kullandı.

Serik Belediyespor’a Beşiktaş’tan kiralık olarak gelen stoper Erdoğan Kaya da yetiştiği ekibe karşı oynamanın hoş bir his olacağını lisana getirdi.

Maçta ellerinden geleni yapacaklarını belirten Erdoğan, “Kiralık bir oyuncu için fazlaca büyük bir talih olduğunu biliyorum. Ben de bu bahtı düzgün değerlendireceğimi düşünüyorum. Beşiktaş fazlaca büyük bir kulüp. tekrar o atmosferde bulunmak, onlara karşı oynamak benim için onur ve gurur verici.” diye konuştu.