Sonuçta AFD için metropol değil mi? Schöneberg'in konser yeri kendisini sağa karşı konumlandırıyor

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Zartmann bir şey söylediğinde, hızla manşetler yapacak. Prenzlauer Berg'den genç hip-hop şarkı yazarı kimse değil: “Tau Me On” şarkısı şu anda listelerde ikinci sırada yer alıyor ve son zamanlarda 1. sırada. Altı haftadır orada.

18 Mart Salı günü Zartmann, Schöneberger Metropol'de yaklaşan “Schönhauser EP” için rekor yayın konserini oynamayacağını açıkladı. Zartmann, Basın'dan metropol aleyhindeki iddialara atıfta bulundu: mülkün sahibi Duisburg milyarder Henning Conle, AFD'nin 2.35 milyon avro bağışladığı söyleniyor. Federal seçimleri için bir poster kampanyası için. AFD bunu reddediyor. Ancak Federal, araştırılıyor. Burada da şüphenin AFD'nin parti bağışlarını aldatabileceğinden şüpheleniliyor.

AFD ile iddia edilen bağlantılar metropol için görüntü hasarı anlamına gelebilir. Şimdi orada #MetropolarTrecht hashtag'i de dahil olmak üzere bir Instagram ifadesiyle tepki veriyorsunuz. Açıklamada, konum ve AFD arasında bir bağlantı kuran basında raporlamaya atıf: “Bu, reddetmek ve açıklığa kavuşturmak istediğimiz bir sunum.”

AFD'ye Metropole: “Bu partiye siyasi bağlantı yok”

Metropol, devam ediyor, açıklık, çeşitlilik ve kültürel değişim anlamına geliyor. Tüm sosyal sınıflardan ve çeşitli siyasi ve sosyal geçmişlerden insanlar için alan sunuyorsunuz. Biri sosyal diyaloga ve kozmopolit bir atmosfere dayanıyor: “Bu partiyle (…) siyasi bir bağımız olmadığını vurgulamak istiyoruz (…).”

Program tasarımı, metropolün devam ediyor, her zaman çeşitlilik ve hoşgörü üzerine odaklanmıştır. Aşağıdaki cümle özellikle çekilmelidir: “Tesislerimizin sahibi (…) bir mekan olarak çalışmalarımız için bir etki faktörü değildir.” Bu çizgilerin arkasında kim varsa tamamen şeffaf değildir. Ancak bariz bir okuma, sanatsal ekibin kendisini mülkün sahibinden uzaklaştırmasıdır.

Aylin

New member
Zartmann bir şey söylediğinde, hızla manşetler yapacak. Prenzlauer Berg'den genç hip-hop şarkı yazarı kimse değil: "Tau Me On" şarkısı şu anda listelerde
Selam gençler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @tofaşk

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Umut

New member
Zartmann bir şey söylediğinde, hızla manşetler yapacak. Prenzlauer Berg'den genç hip-hop şarkı yazarı kimse değil: "Tau Me On" şarkısı şu anda listelerde
Merhaba gençler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Aylin' Alıntı:
Selam gençler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @tofaşk Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Aylin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sude

New member
Selam sevgili forum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @tofaşk

Umut' Alıntı:
Merhaba gençler Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Aylin, diğer ihtimalleri
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Umut

Sakin

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @tofaşk

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Aylin' Alıntı:
Selam gençler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @tofaşk Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Esenyurtlu

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @tofaşk

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Sude' Alıntı:
Selam sevgili forum Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @tofaşk
Düşüncene saygı duyuyorum @Sude fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Sakin' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @tofaşk Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Kısmen
Burada sana %100 katılamam @Sakin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Umut' Alıntı:
Merhaba gençler Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Umut