“Till, beni eşcinsel yapıyorsun!”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Lindemann, yaz festivali turunun finali için Çek Cumhuriyeti'ne gelene kadar. Vizovice'deki Master of Rock Festivali'nde, Slovak sınırından çok uzak olmayan Lindemann, sezonun son görünümünü Cuma günü grupla tamamladı. Rammstein ile değil, yan projesiyle Lindemann olarak adlandırılıyor. 29 Ekim'de “My World” turu Lindemann'ın Leipzig'in doğum yeri başlıyor. Arada, soğutma duyurulur. Belki biraz balıkçılık, Lindemann'ın en sevdiği hobilerden biri.

Çek Cumhuriyeti'ndeki set listesi, bu tür konser turlarında yaygın olduğu gibi, temelde Finlandiya, İspanya, Fransa, Almanya (Uelzen, Erfurt), Portekiz ve İtalya'daki önceki festival istasyonlarında, “dil”, “ter”, “Kalbiniz yok”, “Ben çocuklardan nefret ediyorum”. Bununla birlikte, birinci serideki bir adam karıştırmaya neden oldu. Karton kutusunda: Birkaç kalp ve hatta ruj öpücüğü ile dekore edilmiş “Beni eşcinsel yapıyorsun”. Almanca: “Till, beni eşcinsel yapıyorsun!”

Yeni gitarist Danielle “Dani” Sophia'nın aksine, Lindemann henüz geniş bir eşcinsel veya queer simgesi olarak görünmedi. Öte yandan, Rammstein zaten gökkuşağı anlarına sahipti, zengin sahne şovlarına gömüldü: Moskova'daki Rusya'daki Rammstein gitaristleri Richard Kruspe ve Paul Landers 2019'un öpücüğünü düşünün. Özellikle Vladimir Putin altındaki queer -hostil politikası açısından sosyal bir duyuru.

“Eşcinselliğe karşı olabilmeniz kafamda olmak istemiyor”

Polonya'da Landers ve Rammstein davulcusu Christoph Schneider, o turda lastik bir teknede bir gökkuşağı bayrağı salladı. Ayrıca muhtemelen siyasi bir iddiaya sahip bir jest. 2019'da Lindemann'a kadar bir röportajda, “Bugün bu kadar engel olabilmeniz ve eşcinselliğe karşı bir şeyler yapabilmeniz, kafama gitmek istemiyor,” dedi. Genellikle bu tartışmalara müdahale eden biri değildir, ama bazen sadece ağzınızı açmanız gerekir. Lindemann'ın Eşcinsel İşaretini resmi Instagram kanalında yayınlamasına uyuyor.

Her halükarda, eşcinsel işaretli Lindemann hayranı zaten internette kutlanıyor: “Beni eşcinsel yapıyorsun” ile işaret, sadece kazandı, kendini Instagram Sol Valkyrie'de arayan bir kullanıcı yazıyor. “Picture 6'daki adamda yüksek,” diye yorumlar Instagram'da başka bir kullanıcı. “Beni eşcinsel yapıyorsun, ' – bu sadece en iyisi, Eşcinsel işareti olan adamın genel olarak eşcinsel kamplara dönüştürülmüş olup olmadığı ya da sadece Bay Lindemann için bir istisna yapıp yapacağı – bu bizim bilgimizle kaçınılmıştır.