Torrent: “Türkiye’de proje bir daha sonraki maç!”

Beykozlu

New member
Galatasaray Teknik Yöneticisi Domenec Torrent, Fenerbahçe derbisinin akabinde açıklamalarda bulundu.

İspanyol teknik adam yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada “Dengeli bir maç oldu.” dedi.

“DEĞİŞİK, KOMİK, TALİHE BİR GOL!”

Fenerbahçe’nin şanslı olduğunu vurgulayan Domenec Torrent “Birinci yarıda Fenerbahçe’nin yalnızca iki durumu vardı. İkinci yarıda hoş baskı yapıyorduk. Onların attığı gol değişik ve komikti. Bizim oyuncumuzdan sekti. daha sonra onların oyuncusuna geldi. Talih yapıtı bile diyebiliriz.” sözlerini kullandı.

“YAŞANANLAR OLAĞAN DEĞİL”

Basın toplantısında yaşadıkları şanssızlıklardan bahseden Doemenc Torrent “Galatasaray’ın yaşadığı şeyler olağan değil. Trabzonspor maçında da bu biçimde oldu, 5 dakikada maç elimizden kaçtı. Üç kez konum bulan ekip, iki gol atıyor. Lakin sizin toplarınız gol olmuyor. Sonuç haricinde iki grubun oyunu benzeri ve dengedeydi.” dedi.

“TÜRKİYE’DE PROJE daha sonraKİ MAÇ!”

“Yönetim değişecek, gelecek için telaşlı misiniz?” sorusunu yanıtlayan Torrent “Gelecek ismine bir tasam yok. Ben gelemedilk evvel de ben geldikten daha sonrada bu dönem kulüp için güç bir dönem. Benim için bir daha sonraki lider değerli değil. Ben 6 maçı kazanmaya çalışacağım. Oyunumuz ve ne tip oyunculara gereksinimimizin olduğu aşikâr. Değerli olan proje. Türkiye’de bir daha sonraki maçı kazanmak haricinde proje yok. Burada olmaktan fazlaca mutluyum. Gelecekle ilgili kaygılanmıyorum zira benim işim belirli. Üç maç kazanınca herkes memnun, bir maç kazanınca herkes mutsuz oluyorsa ve değişikliğe gidiliyorsa, bu proje ile alakalıdır. Yapacak bir şey yok.” açıklamasını yaptı.

“PROJE daha sonraKİ MAÇSA…”

Domenec Torrent ayrıyeten “Çok büyük hocalar, birçok vakit birinci devirlerinde vakte muhtaçlık duydu ve bir şey kazanamadı. Ancak onlarla devam ettiler. Proje şayet bir daha sonraki maçı kazanmaksa yalnızca, biz de bu biçimde yaparız.” tabirlerini kullandı.