Tüzemen: “VAR Palabıyık’ı uyardı lakin gidip izlemedi”

Beykozlu

New member
Galatasaray’ın Alanyaspor’la karşı karşıya geldiği maçta tartışmalı kırmızı kart bakılırsan Sacha Boey’in konumuyla ilgili hakem Ali Palabıyık’ın ikaza karşın VAR’da konumu izlemediği argüman edildi.

ASpor’da Levent Tüzemen Galatasaray – Alanyaspor maçıyla ilgili yaptığı yorumlarda Ali Palabıyık’ın kırmızı kart gösterdikten daha sonra VAR’ın ihtarına karşın durumu kenara gelip izlemek istemediğini söylemiş oldu.

İşte Tüzemen’in hususla ilgili yorumu

“GALATASARAY CEZA ALSIN DİYE YAPTI”

“30 dakika gösteri yapan bir Galatasaray vardı. Niyet 3-4 olur halindeydi daha sonra Ali Palabıyık bir çomak soktu oraya. Yalnızca oyun olarak değil, verdiği kararlar, davranış biçimi, fauller, maçın çabuk başlamasını engellemek üzere… Galatasaraylı oyuncuları sinirlendirdi resmen. Galatasaraylı oyuncular ceza alsın diye soyunma odasına girmedi devre içinde. Tribünleri tahrik etti”

“İZLEMEYE GİTMEMİŞ”

“Bana gelen bilgiye göre VAR, aslında kırmızı karttan daha sonra VAR hakemi çağırıyor orada. Sacha Boey kırmızı kart gördükten daha sonra Ali Palabıyık’ı çağırmış. Kırmızı verdin lakin gel bir daha de bir bak diyor VAR. Lakin hakem, ‘ben aslına bakarsanız gördüm eminim, sen bana ne sunacaksın ki’ diyerek izlemeye gitmemiş.”