Willian Arao: “İlk gayemizi gerçekleştirdik”

Beykozlu

New member
Fenerbahçeli futbolcu Willian Arao, Dinamo Kiev’i mağlup ettikleri maçın akabinde konuştu.

Hoş ve büyük bir adım attıklarına değinen Willian Arao,”Çok memnunum. Bugün hem ben tıpkı vakitte grubumuz kolektif manada bence uygun bir performans sergiledi. Memnunum, zira birinci amacımızı gerçekleştirdik ve maksadımız birinci sırada tamamlayarak kümeden çıkmaktı. Hoş ve büyük bir adım ancak çabucak hemen hiç bir şey kazanmadık. Artık yapmamız gereken şey önümüzdeki maçlara odaklanmak ve Son 16 Tipi geldiğinde o maçlara en yeterli biçimde hazırlanmak.” dedi.

Fenerbahçe forması altında birinci golüne imza atmasına ilişkinse, “Çok memnunum. Çocuğum aslına bakarsan benden artık bir gol bekliyordu, bunu söylüyordu. Bunu gerçekleştirdiğim için epey memnunum lakin daha da memnun olma niçinim, grupça hoş bir performans sergileyip bugünkü gayemize ulaşmamız.” diye konuştu.

Pas performansına dair yöneltilen soru üzerine Arao, “Valencia’nın da bugün gol atmasını istiyordum. Hoş de bir pas oldu ancak sonrasındasında kendisine de söylemiş oldum; defansif orta alanların bu usul asistler yapması epeyce yaygın değildir. Fakat bugün o konumu değerlendiremedi. Ben bu biçim paslar atabilmek için her gün fazlaca çalışıyorum. Forvetler önde hareketli olduğu vakit, bana pas açısı oluşturdukları ve pas opsiyonu verdikleri vakit onlara en güzel biçimde pası atmaya çalışıyorum. Bugün maalesef Enner o durumu atamadı ancak kadroya her gün olduğu üzere, her maç olduğu üzere bugün de epeyce fazla yardım etti.” karşılığını verdi.